1/5

Betoncentrale

Welk beton u ook nodig heeft, wij mixen het voor u in onze ultramoderne betoncentrale! Deskundig advies en Benor-kwaliteit zijn altijd inbegrepen.

Betoncentrale
Recyclage

2/5

Transport

Coopmans DC zorgt voor het transport van allerhande grondstoffen, materialen en betonproducten naar elke werf. Dankzij onze omvangrijke en diverse vloot vrachtwagens kunnen wij haast alles transporteren.

Transport
Recyclage

3/5

Infrastructuur

Voor alle infrastructuurwerken kunt u bouwen op Coopmans DC. Wij graven, zeven, nivelleren, verharden, … Alles volgens afspraak en top afgewerkt.

Infrastructuur
Recyclage

4/5

Overslag

Coopmans DC is uw partner voor het laden en lossen van scheepsvrachten, zowel op locatie als aan onze eigen kades langs het Albertkanaal in Genk. Een unieke service in Limburg!

Overslag
Recyclage

5/5

Recyclage

Wij recycleren betonpuin en andere bouwfracties tot opnieuw bruikbare materialen. Zo bieden wij onze klanten een milieubewuste oplossing voor de afvoer van hun bouwafval.

Recyclage
Recyclage
Betoncentrale >
Betoncentrale
Transport >
Transport
Infrastructuur >
Infrastructuur
Overslag >
Overslag
Recyclage >
Recyclage

Wij maken elke belofte betonhard!

In 2009 werd Coopmans DC opgericht. Een nieuwe naam, maar met jarenlange expertise en vakbekwaamheid. Ons team van een 50-tal medewerkers onder leiding van zaakvoerder Danny Coopmans, is gespecialiseerd in grond – en infrastructuurwerken, nationaal en internationaal transport, breekwerven en overslag. Als enig Limburgs bedrijf zijn we actief in het laden en lossen van schepen op diverse locaties, met 2 eigen kades langs het Albertkanaal in Genk. Voor meer informatie kan je ons ook altijd contacteren.

Meer info

Coopmans DC
Wij helpen u graag verder met elk project
Coopmans DC helpt je vanaf de start van de grondwerken tot de afwerking
Contact