Infrastructuur

Meer

Betrouwbare
infrastructuurwerken
met Coopmans DC

Voor infrastructurele werken kunt u altijd op Coopmans DC rekenen. We zorgen voor rioleringswerken, aanleg van wegen en putten, verhardingen, funderingen en veel meer. 

Twijfel niet om contact op te nemen om te ontdekken wat we voor u kunnen doen.

Rioleringen

Wij leggen rioleringen aan in alle maten en producten. Van pvc riolering voor regenwaterputten tot grotere betonnen rioleringsbuizen voor nieuwe verkavelingen. Zo hebben we zeker de geschikte riolering om een oplossing te bieden.

Verkavelingen

Er zijn tal van werken die wij kunnen uitvoeren aan verkavelingen. Wij zorgen snel voor een efficiënte riolering voor de verkaveling en ook bovengronds zorgen we voor kwalitatieve betonoplossingen. Voor stevige wegenis, borduren en klinkerwerken kunt u altijd bij ons terecht. Ook alle soorten putten kunnen wij plaatsen. Wij zorgen voor een goede infrastructuur in uw verkaveling!

Grondwerken

Vaak komen er bij infrastructurele werken ook heel wat grondwerken kijken. Daarvoor kunt u een beroep doen op Coopmans DC. Wij zorgen voor nette grondwerken met een correcte afwerking. Wanneer nodig transporteren we de overgebleven grond naar een erkende stortplaats. Zo blijven er geen overtollige heuvels grond over op de afgewerkte werf.

Waterzuiveringsstations met buffer- en infiltratiebekkens

Betonwerken voor waterzuiveringsstations zijn een kolfje naar de hand van Coopmans DC. Wij bouwen efficiënte waterzuiveringsstations met bufferbekkens en infiltratiebekkens, zodat het water dat door het waterzuiveringsstation komt steeds onder controle is.

Funderingen en verhardingen

Coopmans DC is uw specialist in alle funderingen. In onze betoncentrale mixen wij het juiste materiaal om een stevige, kwalitatieve fundering te plaatsen onder al uw bouwwerken. Zo zorgen we voor een veilige, stevige basisstructuur.

Ook een verharding die perfect past bij uw omgeving vindt u ongetwijfeld bij Coopmans DC. We stellen allerlei soorten verhardingen ter beschikking. Kiest u voor een massieve verharding -zoals beton, asfalt of printasfalt- of eerder voor een waterdoorlatende, nette klinkerverharding? Wij hebben steeds de ideale oplossing op maat. Neem zeker contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Samen vinden we dan de geschikte fundering en verharding voor uw situatie.

Topkwaliteit met topservice

Wij garanderen dat onze betonwerken altijd van superieure kwaliteit zijn. We maken steengoede beton die met veel zorg wordt verwerkt in uw infrastructuur. Dit doen we met machines van topniveau uit ons zeer gevarieerde machinepark.

Naast een uitstekende kwaliteit gaan we bij Coopmans DC ook voor een excellente service. Alle werken zijn in nauwe samenspraak met de klant, zodat we te allen tijde op dezelfde lijn zitten. Van voorbereiding tot afwerking zorgt Coopmans DC voor een betonoplossing op maat.

Benieuwd naar ons werk? We bouwden reeds een kunststof fietsbrug in Mal, Tongeren. Hiervoor zorgden we voor de geschikte grond- en betonwerken.