Over ons

Ons team van een 50-tal medewerkers onder leiding van zaakvoerder Danny Coopmans, is gespecialiseerd in grond- en infrastructuurwerken, nationaal en internationaal transport, breekwerven en overslag.

Meer

Coopmans dc: uw totaalpartner voor betonproducten

Een totaalpartner voor betonproducten en aanverwante diensten worden. Dat was bij de oprichting van Coopmans DC in 2009 de ambitie van zaakvoerder Danny Coopmans. Tien jaar later kunnen wij met trots stellen, dat hij dat vooropgestelde doel samen met zoon Dirk en dochter Caroline succesvol heeft bereikt. Ons familiebedrijf is inmiddels de vertrouwde betonpartner van tal van bouwbedrijven, projectontwikkelaars en particulieren in de wijde regio Bilzen.

In onze eigen betoncentrale mengen we voor elk van onze klanten de ideale betonmix. Dankzij ons uitgebreide en moderne wagenpark en onze ervaren medewerkers hebben we alles in huis om in eender welke omstandigheid en binnen de kortste termijn beton en materialen op uw werf te leveren. Wij leveren zowel in het binnenland als in onze buurlanden. We zijn bovendien trots op onze twee eigen los- en laadkades langs het Albertkanaal in Genk, maar we laden en lossen schepen ook op locatie. Voor grond- en infrastructuurwerken kunt u eveneens terecht bij Coopmans DC.

Wij kijken er alvast naar uit ook uw vertrouwde betonpartner te zijn!

Uw partner
in zwaar
werk